Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Witloofcrème met gedroogde reeham

witloof kippenbouillon knoflook ui pijpajuintjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui, kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden pijpajuintje.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Witloofcrème met

gedroogde reeham

Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui, kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden pijpajuintje.
witloof kippenbouillon knoflook ui pijpajuintjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
mytastebe.com
privacy beleid