Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Speculaastaartje met brie

Verkruimel de speculaas en meng met gezouten boter. Zet dit in de frigo. Ontkorst de kaas. Vermeng honing met olie. Steek met een ring rondje uit de speculaasmassa. Leg daarop een laagje kaas en zet dit op een bordje. Besprenkel met de honing-emulsie en werk af met een paar blaadjes sla.
speculaas gezouten boter Brie de Maux notenolie honing grof gemalen peper grof zeezout gemengde sla
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Speculaastaartje

met brie

Verkruimel de speculaas en meng met gezouten boter. Zet dit in de frigo. Ontkorst de kaas. Vermeng honing met olie. Steek met een ring rondje uit de speculaasmassa. Leg daarop een laagje kaas en zet dit op een bordje. Besprenkel met de honing-emulsie en werk af met een paar blaadjes sla.
speculaas gezouten boter Brie de Maux notenolie honing grof gemalen peper grof zeezout gemengde sla
mytastebe.com
privacy beleid