Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Crêpes suzette

pannenkoekenbeslag melk boter Grand Marnier suiker  
Bak klassieke pannenkoekjes en leg ze per twee opgevouwen op de borden. Warm Grand Marnier op in een metalen bekertje. Steek aan met een lucifer en giet al brandend voorzichtig over de flensjes.  Bestuif de flensjes met suiker en dien onmiddellijk op. Het mag met een bolletje vanille-ijs in een ijscoupe.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Crêpes suzette

Bak klassieke pannenkoekjes en leg ze per twee opgevouwen op de borden. Warm Grand Marnier op in een metalen bekertje. Steek aan met een lucifer en giet al brandend voorzichtig over de flensjes.  Bestuif de flensjes met suiker en dien onmiddellijk op. Het mag met een bolletje vanille-ijs in een ijscoupe.
pannenkoekenbeslag melk boter Grand Marnier suiker  
mytastebe.com
privacy beleid