Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gemarineerd en gestoofd wild zwijn

wild zwijn stoofvlees boter vloeiende bloem tomaten uit blik wildfond peperkoek balsamico Marinade: ui bleekselder wortels knoflook laurier salie rozemarijn tijm jeneverbessen kruidnagel zwarte peperkorrels rode wijn
Maak een marinade van ui, selder, wortel, de kruiden, specerijen en de wijn. Laat het vlees een uur marineren en droog het dan met keukenpapier. Verwijder de blaadjes en takjes van de kruiden. Breng de marinade aan de kook en schuim af. Wentel het vlees in de bloem. Bak het bruin in boter. Voeg het vlees bij de gekookte marinade en voeg peperkoek, wildfond en tomaten uit blik toe. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje balsamico. Laat sudderen tot het gaar is. Dien op met rodekool met appeltjes, gebakken knolselder met gefrituurde peterselie of een aardappelbereiding.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gemarineerd en

gestoofd wild zwijn

Maak een marinade van ui, selder, wortel, de kruiden, specerijen en de wijn. Laat het vlees een uur marineren en droog het dan met keukenpapier. Verwijder de blaadjes en takjes van de kruiden. Breng de marinade aan de kook en schuim af. Wentel het vlees in de bloem. Bak het bruin in boter. Voeg het vlees bij de gekookte marinade en voeg peperkoek, wildfond en tomaten uit blik toe. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje balsamico. Laat sudderen tot het gaar is. Dien op met rodekool met appeltjes, gebakken knolselder met gefrituurde peterselie of een aardappelbereiding.
wild zwijn stoofvlees boter vloeiende bloem tomaten uit blik wildfond peperkoek balsamico Marinade: ui bleekselder wortels knoflook laurier salie rozemarijn tijm jeneverbessen kruidnagel zwarte peperkorrels rode wijn
mytastebe.com
privacy beleid