Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Rendierragout met bospaddenstoelen

rendiervlees boter snee brood ui tijm laurier peterselie bospaddenstoelen rode wijn wildfond veenbessenconfituur jeneverbessen peper & zout    
Snijd het vlees in blokken, bestuif met bloem en bak het rondom bruin. Sauteer de ui. Doe nu alle ingrediĆ«nten behalve de veenbessenconfituur en de zwammen in een casserolle en laat sudderen tot het vlees gaar is. Bak de paddenstoelen en voeg ze op het einde van de kooktijd toe samen met de confituur. Meng goed en dien op met individuele potjes opgeklopte room en een  aardappelbereiding naar keuze.
De Belgische keuken met Europese invloeden
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Rendierragout

met bospaddenstoelen

Snijd het vlees in blokken, bestuif met bloem en bak het rondom bruin. Sauteer de ui. Doe nu alle ingrediĆ«nten behalve de veenbessenconfituur en de zwammen in een casserolle en laat sudderen tot het vlees gaar is. Bak de paddenstoelen en voeg ze op het einde van de kooktijd toe samen met de confituur. Meng goed en dien op met individuele potjes opgeklopte room en een  aardappelbereiding naar keuze.
rendiervlees boter snee brood ui tijm laurier peterselie bospaddenstoelen rode wijn wildfond veenbessenconfituur jeneverbessen peper & zout