Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Zeebaars met puree van gele wortel

zeebaars gele, oranje en rode wortelen cayennepeper bladspinazie kerstomaatjes broccoli grijze garnalen preischeutjes postelein gele biet peper & zout boter bloem
Puree van gele wortel: kook of stoom de gele wortels gaar. Draai ze door de passe-vite en meng met boter. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Spinaziestoemp: maak een aardappelpuree (5644) en meng die met in boter gebakken bladspinazie tot een stoemp. Bestuif de vis met bloem en bak op vel. Op het bord: beide pureebereidingen en daartussen de vis. De afwerking gebeurt met gepofte kerstomaatjes, een broccoliroosje, handgepelde grijze garnalen, preischeutjes en postelein, gefrituurde julienne van oranje wortel , een opgerolde sliert gekookte rode wortel en schijfjes gekookte gele biet.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Zeebaars met

puree van gele wortel

Puree van gele wortel: kook of stoom de gele wortels gaar. Draai ze door de passe-vite en meng met boter. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Spinaziestoemp: maak een aardappelpuree (5644) en meng die met in boter gebakken bladspinazie tot een stoemp. Bestuif de vis met bloem en bak op vel. Op het bord: beide pureebereidingen en daartussen de vis. De afwerking gebeurt met gepofte kerstomaatjes, een broccoliroosje, handgepelde grijze  garnalen, preischeutjes en postelein, gefrituurde julienne van oranje wortel , een opgerolde sliert gekookte rode  wortel en schijfjes gekookte gele biet.
zeebaars gele, oranje en rode wortelen cayennepeper bladspinazie kerstomaatjes broccoli grijze garnalen preischeutjes postelein gele biet peper & zout boter bloem
mytastebe.com
privacy beleid