Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Sangria

Snijd de verse vruchten ongeschild in schijven en laat ze een nacht in een soepketel marineren ondergedompeld in een glas triple sec en de rode wijn. Kneus het fruit voor het opdienen lichtjes met een houten lepel en giet naar smaak witte rum en sinaasappelsap bij de bereiding. Je kan de drank zoeter maken met suikersiroop, maar dit is niet echt aan te raden. De triple sec vervangt reeds de suiker uit het originele Spaanse recept. Schep fruit en ijsblokjes in een sangriakan en vul deze af met de wijnbereiding.
bio-sinaasappelen sinaasappelsap bio-limoen bio-citroen rode Rioja wijn triple sec witte rum rietsuikersiroop 
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Sangria

Snijd de verse vruchten ongeschild in schijven en laat ze een nacht in een soepketel marineren ondergedompeld in een glas triple sec en de rode wijn. Kneus het fruit voor het opdienen lichtjes met een houten lepel en giet naar smaak witte rum en sinaasappelsap bij de bereiding. Je kan de drank zoeter maken met suikersiroop, maar dit is niet echt aan te raden. De triple sec vervangt reeds de suiker uit het originele Spaanse recept. Schep fruit en ijsblokjes in een sangriakan en vul deze af met de wijnbereiding.
bio-sinaasappelen sinaasappelsap bio-limoen bio-citroen rode Rioja wijn triple sec witte rum rietsuikersiroop 
mytastebe.com
privacy beleid