Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Picon au vin blanc - Picon Royal

Doe een tweetal ijsblokjes in een longdrinkglas. Vul tot de helft met Picon Amer. Giet er een half borrelglas (2 cl) gin en een scheutje citroensiroop bij. De siroop weglaten kan ook. Vul nu het glas tot de rand met droge witte wijn of met cava in de “Royal”-versie. Decoreer indien gewenst met een sliert sinaasappelschil (onbespoten!).
Picon citroensiroop gin witte wijn (droge muscadet) of cava sinaasappelzeste 
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Picon au vin blanc -

Doe een tweetal ijsblokjes in een longdrinkglas. Vul tot de helft met Picon Amer. Giet er een half borrelglas (2 cl) gin en een scheutje citroensiroop bij. De siroop weglaten kan ook. Vul nu het glas tot de rand met droge witte wijn of met cava in de “Royal”-versie. Decoreer indien gewenst met een sliert sinaasappelschil (onbespoten!).
Picon citroensiroop gin witte wijn (droge muscadet) of cava sinaasappelzeste 

Picon Royal

Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni
mytastebe.com
privacy beleid