Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Irish Coffee

koffie volle room bruine suiker Ierse whisky    
Maak zeer sterke en dampend hete koffie. Klop volle room halfvast op. Verwarm het glas met heet water. Giet het water weg en vul het glas voor 2/3 met koffie. Los er 1 eetlepel bruine suiker in op en roer dan een borrelglas Ierse whisky onder de koffie. Giet de half opgeklopte room op de rug van een eetlepel  in het glas tot de rand. Alle andere bereidingen en presentaties (zoals in 3 lagen of flamberen) zijn bullshit en camoufleren teveel suiker en te weinig whisky.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Irish Coffee

Maak zeer sterke en dampend hete koffie. Klop volle room halfvast op. Verwarm het glas met heet water. Giet het water weg en vul het glas voor 2/3 met koffie. Los er 1 eetlepel bruine suiker in op en roer dan een borrelglas Ierse whisky onder de koffie. Giet de half opgeklopte room op de rug van een eetlepel  in het glas tot de rand. Alle andere bereidingen en presentaties (zoals in 3 lagen of flamberen) zijn bullshit en camoufleren teveel suiker en te weinig whisky.
koffie volle room bruine suiker Ierse whisky    
mytastebe.com
privacy beleid