Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Mousse van bloedworst met speculoos

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculoos, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculoos. Een kleurtoets kan, met een beetje munt. Let op! Agar agar verliest z’n bindende kracht na een tweetal uur. Maak de mousse dus niet te ver op voorhand klaar.
bloedworst speculoos gelatineblaadjes kalfsfond room appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Mousse van bloedworst

met speculoos

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculoos, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculoos. Een kleurtoets kan, met een beetje munt. Let op! Agar agar verliest z’n bindende kracht na een tweetal uur. Maak de mousse dus niet te ver op voorhand klaar.
bloedworst speculoos gelatineblaadjes kalfsfond room appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
mytastebe.com
privacy beleid