Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Forelmousse met gemarineerde rode biet

Snijd de gekookte rode biet in brunoise en marineer in witte balsamico. Maak een mousse van Ardense gerookte forel gemixt met zure room. Op het bordje: een lepel gemarineerde rode biet met daarop een schepje mousse. De afwerking gebeurt met een toefje zure room, foreleitjes en een takje dille.
Ardense forelfilets rode biet zure room witte balsamico foreleitjes dille
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Forelmousse

met gemarineerde

rode biet

Snijd de gekookte rode biet in brunoise en marineer in witte balsamico. Maak een mousse van Ardense gerookte forel gemixt met zure room. Op het bordje: een lepel gemarineerde rode biet met daarop een schepje mousse. De afwerking gebeurt met een toefje zure room, foreleitjes en een takje dille.
Ardense forelfilets rode biet zure room witte balsamico foreleitjes dille
mytastebe.com
privacy beleid