Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Bloody Mary hapje met gerookte zalm

Warm tomatensap op en voeg een flinke scheut wodka toe. Breng op smaak met selderzout, peper uit de molen en tabasco. Voeg in brunoise gesneden ongekookte groene selder toe. Roer een uitgeknepen geweekt blaadje gelatine door de bereiding. Giet dit in individuele potjes en zet ze in de koeling. Werk voor het opdienen af met geraspt hard gekookt ei, zalmsnippers, zalmeitjes, een toefje zure room en een takje dille.
tomatensap wodka selderzout peper tabasco groene selder gelatine ei gerookte zalm zalmeitjes zure room dille
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Bloody Mary hapje

met gerookte zalm

Warm tomatensap op en voeg een flinke scheut wodka toe. Breng op smaak met selderzout, peper uit de molen en tabasco. Voeg in brunoise gesneden ongekookte groene selder toe. Roer een uitgeknepen geweekt blaadje gelatine door de bereiding. Giet dit in individuele potjes en zet ze in de koeling. Werk voor het opdienen af met geraspt hard gekookt ei, zalmsnippers, zalmeitjes, een toefje zure room en een takje dille.
tomatensap wodka selderzout peper tabasco groene selder gelatine ei gerookte zalm zalmeitjes zure room dille
mytastebe.com
privacy beleid