Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gebakken watermeloen

Snijd de watermeloen in halve centimeter dikke vierkante plakken. Dep goed droog met keukenrol. Verhit een braadpan op hoge temperatuur met een scheut olijfolie. Bak de watermeloen aan één kant tot de suikers karamelliseren. Dien warm op met brokjes buffelmozzarella, een draai uit de pepermolen, plakjes Ibericoham  en een blaadje basilicum, kort gefrituurd in olijfolie.
watermeloen  Spaanse ham buffelmozzarella basilicum olijfolie peper
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gebakken watermeloen

Snijd de watermeloen in halve centimeter dikke vierkante plakken. Dep goed droog met keukenrol. Verhit een braadpan op hoge temperatuur met een scheut olijfolie. Bak de watermeloen aan één kant tot de suikers karamelliseren. Dien warm op met brokjes buffelmozzarella, een draai uit de pepermolen, plakjes Ibericoham en een blaadje basilicum, kort gefrituurd in olijfolie.
watermeloen  Spaanse ham buffelmozzarella basilicum olijfolie peper
mytastebe.com
privacy beleid