Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kaasplankje met appel-abrikozenchutney

sjalot zure appel gedroogde abrikozen gedroogde veenbessen rode balsamico kristalsuiker rode Porto assortiment kaasjes broodjes en botertjes
Chutney: sauteer een gesnipperde sjalot in olie. Schil en snijd de appel in brunoise. Knip de gedroogde abrikozen in fijne stukjes. Voeg sjalot en appelpartjes samen met een scheutje water, de abrikozenpartjes, gedroogde veenbessen, rode balsamico een lepeltje suiker en een flinke scheut rode Porto. Laat Inkoken tot jamdikte. Stel een kaasbordje samen. Beperkt het assortiment want dit gerechtje komt aan het einde van een uitgebreid menu, net voor het dessert. Hier werd gekozen voor Comté, Gorgonzola en een zachte kaas met een korstje van gedroogd fruit. Dit sluit aan bij de chutney. Dien op met individuele broodplankjes.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kaasplankje met

appel-abrikozenchutney

sjalot zure appel gedroogde abrikozen gedroogde veenbessen rode balsamico kristalsuiker rode Porto assortiment kaasjes broodjes en botertjes
Chutney: sauteer een gesnipperde sjalot in olie. Schil en snijd de appel in brunoise. Knip de gedroogde abrikozen in fijne stukjes. Voeg sjalot en appelpartjes samen met een scheutje water, de abrikozenpartjes, gedroogde veenbessen, rode balsamico een lepeltje suiker en een flinke scheut rode Porto. Laat Inkoken tot jamdikte. Stel een kaasbordje samen. Beperkt het assortiment want dit gerechtje komt aan het einde van een uitgebreid menu, net voor het dessert. Hier werd gekozen voor Comté, Gorgonzola en een zachte kaas met een korstje van gedroogd fruit. Dit sluit aan bij de chutney. Dien op met individuele broodplankjes.
mytastebe.com
privacy beleid