Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Zonnevis met zoutmelde

Maak een hollandaisesaus: klop 3 eidooiers luchtig op met witte balsamico en witte wijn, au bain marie. Voeg kleine scheutjes geklaarde boter toe tot de saus licht en smeuïg is. De groene couscous: pureer een volledig bussel peterselie met een glas groentebouillon. Warm op. Giet de warme bouillon over het couscousgraan en laat wellen. Meng met een paar lepels zachte boter en zet de schaal met couscous een vijftal minuutjes in de microgolfoven op 750 W. Roer de granen los met een vork. Was de zoutmelde en stoof ze in een pan met een beetje boter tot de blaadjes glanzend groen zijn. Pof de trostomaatjes door ze in een schaal in een paar minuten in de heteluchtoven te zetten tot ze barsten. Bak de zonnevisfilets in boter en breng op smaak met peper en zout. Reken op 4 minuten per kant. Op het bord: maak een bedje van zoutmelde. Leg daarop de couscous met een vierkante ring. Leg er een stukje vis op, oversaus en werk af met waterkers en gepofte trostomaatjes.
eieren witte balsamico witte wijn boter couscousgraan groentebouillon peterselie trostomaatjes zonnevisfilet waterkers peper en zout
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Zonnevis met zoutmelde

eieren witte balsamico witte wijn boter couscousgraan groentebouillon peterselie trostomaatjes zonnevisfilet waterkers peper en zout
Maak een hollandaisesaus: klop 3 eidooiers luchtig op met witte balsamico en witte wijn, au bain marie. Voeg kleine scheutjes geklaarde boter toe tot de saus licht en smeuïg is. De groene couscous: pureer een volledig bussel peterselie met een glas groentebouillon. Warm op. Giet de warme bouillon over het couscousgraan en laat wellen. Meng met een paar lepels zachte boter en zet de schaal met couscous een vijftal minuutjes in de microgolfoven op 750 W. Roer de granen los met een vork.
Was de zoutmelde en stoof ze in een pan met een beetje boter tot de blaadjes glanzend groen zijn. Pof de trostomaatjes door ze in een schaal in een paar minuten in de heteluchtoven te zetten tot ze barsten. Bak de zonnevisfilets in boter en breng op smaak met peper en zout. Reken op 4 minuten per kant. Op het bord: maak een bedje van zoutmelde. Leg daarop de couscous met een vierkante ring. Leg er een stukje vis op, oversaus en werk af met waterkers en gepofte trostomaatjes.
mytastebe.com
privacy beleid