Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok
De Belgische keuken met Europese invloeden

Bosbessensapje met Griekse yoghurt

Pureer de bosbessen met een glaasje crème de cassis. Druk de massa door een fijne zeef en bewaar het sap tot gebruik in de koelkast. Klop de Griekse yoghurt los met een beetje room. Vul kleine ijsgekoelde glaasjes met bessensap en top af met yoghurt, overgoten met een scheutje cassis. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
bosbessen Crème de cassis Griekse yoghurt room
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Bosbessensapje

met Griekse yoghurt

Pureer de bosbessen met een glaasje crème de cassis. Druk de massa door een fijne zeef en bewaar het sap tot gebruik in de koelkast. Klop de Griekse yoghurt los met een beetje room. Vul kleine ijsgekoelde glaasjes met bessensap en top af met yoghurt, overgoten met een scheutje cassis. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
bosbessen Crème de cassis Griekse yoghurt room