Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Zeewolf met zeevenkel en tomatenconfituur

appel ui knoflook visfond witte balsamico-azijn peper & zout saffraan room witte wijn Noilly Prat zeevenkel zwarte rijst zeewolf mosseltjes tomatenconfituur radijsscheutjes zalmeitjes kervel minikomkommer kerstomaat      
De saus: meng in fijne blokjes gesneden appel met versnipperde ui en gekneusde knoflookteentjes en laat een paar minuten stoven. Voeg visfond en witte balsamico-azijn toe en een paar draaien uit de peper- en uit de zoutmolen. Laat inkoken. Zeef en voeg saffraan, room, een glas witte wijn en een flinke scheut Noilly Prat toe. Laat inkoken tot sausdikte of bind de saus indien nodig. De zeevenkel. Stoom deze zeegroente gaar.Stoom de vis en kook de mosseltjes.   De pasta: kies voor een speciale variant zoals dit artisanale product gekleurd met inktvisinkt.   Op het bord: een spiegel saffraansaus, een stukje vis ingeborsteld met tomatenconfituur, de zwarte pasta, scheutjes van radijs, zalmeitjes, plukjes kervel, in ringetjes gesneden minikomkommer, gesnipperde gedroogde kerstomaat en de zeevenkel.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Zeewolf met zeevenkel

en tomatenconfituur

De saus: meng in fijne blokjes gesneden appel met versnipperde ui en gekneusde knoflookteentjes en laat een paar minuten stoven. Voeg visfond en witte balsamico-azijn toe en een paar draaien uit de peper- en uit de zoutmolen. Laat inkoken. Zeef en voeg saffraan, room, een glas witte wijn en een flinke scheut Noilly Prat toe. Laat inkoken tot sausdikte of bind de saus indien nodig. De zeevenkel. Stoom deze zeegroente gaar.Stoom de vis en kook de mosseltjes.   De pasta: kies voor een speciale variant zoals dit artisanale product gekleurd met inktvisinkt.   Op het bord: een spiegel saffraansaus, een stukje vis ingeborsteld met tomatenconfituur, de zwarte pasta, scheutjes van radijs, zalmeitjes, plukjes kervel, in ringetjes gesneden minikomkommer, gesnipperde gedroogde kerstomaat en de zeevenkel.
appel ui knoflook visfond witte balsamico-azijn peper & zout saffraan room witte wijn Noilly Prat zeevenkel zwarte rijst zeewolf mosseltjes tomatenconfituur radijsscheutjes zalmeitjes kervel minikomkommer kerstomaat      
mytastebe.com
privacy beleid