Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gourmetschotel met wild

De samenstelling van de wildschotel kan je laten afhangen van de voorkeur van je gasten of van wat het aanbod van het moment is. Hier werd gekozen voor rendiergehakt, hindeburgertjes, everzwijn, patrijs, fazant en bosduif. Hazenrugfilet ontbreekt in dit rijtje, maar hoort er perfect bij.
rendier hinde everzwijn patrijs fazant bosduif appeltjes Sauternes peertjes rode wijn suiker veenbessencompote spruitjes zoete aardappel witloof bospaddenstoelen kastanjechampignons
Als bijgerechtjes werd gekozen voor appeltjes gemarineerd en gestoofd in Sauternes, geschilde peertjes gepocheerd in rode wijn met kaneel met een snuifje suiker, veenbessencompote, gestoomde spruitjes, schijfjes gegaarde zoete aardappel, gebakken witloof en een mengeling van kastanje- champignons en bospadden- stoelen. De gasten kunnen kiezen om de reeds gegaarde groenten die warm opgediend worden nog even op de plaat te leggen of niet. Als sausjes, de klassiekers voor wildgerechten: Grand Veneur, Fine Champagne en truffel-Madeira. Dien op met een aardappel- bereiding naar keuze, zoals gefrituurde krieltjes, frietjes of individuele potjes gratin.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gourmetschotel

met wild

rendier hinde everzwijn patrijs fazant bosduif appeltjes Sauternes peertjes rode wijn suiker veenbessencompote spruitjes zoete aardappel witloof bospaddenstoelen kastanjechampignons
De samenstelling van de wildschotel kan je laten afhangen van de voorkeur van je gasten of van wat het aanbod van het moment is. Hier werd gekozen voor rendiergehakt, hindeburgertjes, everzwijn, patrijs, fazant en bosduif. Hazenrugfilet ontbreekt in dit rijtje, maar hoort er perfect bij.
Als bijgerechtjes werd gekozen voor appeltjes gemarineerd en gestoofd in Sauternes, geschilde peertjes gepocheerd in rode wijn met kaneel met een snuifje suiker, veenbessencompote, gestoomde spruitjes, schijfjes gegaarde zoete aardappel, gebakken witloof en een mengeling van kastanje-champignons en bospadden-stoelen. De gasten kunnen kiezen om de reeds gegaarde groenten die warm opgediend worden nog even op de plaat te leggen of niet. Als sausjes, de klassiekers voor wildgerechten: Grand Veneur, Fine Champagne en truffel-Madeira. Dien op met een aardappel-bereiding naar keuze, zoals gefrituurde krieltjes, frietjes of individuele potjes gratin.
mytastebe.com
privacy beleid