Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kookinfo - Vlees

Deze pagina’s bevatten basisinformatie over producten en kooktechnieken, bedoeld als geheugensteuntje voor de hobbykok. Ook hier is de filosofie dat de info richtinggevend is en geen exacte wetenschap.

Vlees braden in de oven

Start met vlees op kamertemperatuur. De braadtijden zijn richtinggevend en variëren volgens gewicht. Ze gelden voor in de pan aangebakken vlees. Laat het gebraden vlees altijd afgedekt een tiental minuten rusten onder aluminiumfolie voor het aansnijden.

Vlees bakken in de pan

Kerntemperaturen bakken en braden

mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok
Deze pagina’s bevatten basisinformatie over producten en kooktechnieken, bedoeld als geheugensteuntje voor de hobbykok. Ook hier is de filosofie dat de info richtinggevend is en geen exacte wetenschap.

Kookinfo

Vlees

Vlees braden in de oven

Start met vlees op kamertemperatuur. De braadtijden zijn richtinggevend en variëren volgens gewicht. Ze gelden voor in de pan aangebakken vlees. Laat het gebraden vlees altijd afgedekt een tiental minuten rusten onder aluminiumfolie voor het aansnijden.

Vlees bakken in de pan

Kerntemperatuur

Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni
mytastebe.com
privacy beleid